Daca ai decis sa iei parte la o petrecere cu laser, care implica si jocuri de tip laser tag, e destul de important sa afli cat mai multe lucruri despre acest tip de activitate inainte sa te prezinti la “datorie”. Aceste jocuri cu laser sunt o metoda de divertisment destul de noua pentru piata autohtona, asa ca e mai bine sa citesti putin inainte sa iti rezervi un loc la o asemenea sala. Laser Mega Zone, cea mai buna sala de profil din Bucuresti, poate acomoda atat petreceri pentru copii din Bucuresti, cat si evenimente de tip team building sau alte feluri de evenimente, toate centrate in jurul conceptului de laser tag arena. Asadar, care sunt lucrurile de baza pe care trebuie sa le faci in pregatirea unui meci de laser tag?

  1. Informeaza-te in legatura cu locatia. Laser Mega Zone are un site foarte bine pus la punct, cu multe galerii foto, asa ca va fi usor sa afli detalii despre marimea si “scenografia” de care poti beneficia la sala. Astfel, te poti orienta in legatura cu “harta” si cu ce tipuri de jocuri te poti delecta.
  2. Alege vestimentatia potrivita: Cele mai multe sali de acest tip au o luminozitate scazuta, sursele de lumina fiind cateva spoturi, din loc in loc, si lumina facuta de pistoalele laser. Pentru a te camufla cat mai bine, poarta haine de culoare inchisa, care nu vor straluci in conditii de lumina de neon.
  3. Afla cat mai multe despre reguli si echipament. Fiecare sala de profil are anumite reguli si foloseste un anumit tip de echipament. Citind cateva articole online poti afla totul despre armele si regulile acestui joc si vei astfel un avantaj in fata concurentilor.
  4. Incearca sa ajungi la sala de joc cu cel putin 20 de minute inainte. Astfel vei putea sa te acomodezi cu intunericul din sala si te vei simti astfel mult mai natural in timpul meciurilor. Desigur, poti sa porti si ochelari speciali care iti poate oferi un avantaj, dar acest tip de accesoriu poate sa fie folosit de oricare dintre concurenti.
  5. La inceperea meciului, gaseste-ti o pozitie buna. Practic, in functie de pozitia ta initiala, poti pierde sau castiga un meci, avand o pozitie din care poti domina o anumita sectiune a hartii. De asemenea, nu te ascunde in spatele coechipierilor si nu ramane blocat intr-o anumita sectiune a hartii doar pentru a ramane impreuna cu coechipierii- pana la urma, importanta e echipa si rezultatul final al confruntarii.
  6. Daca faci parte dintr-o echipa, evita sa fii primul sau ultimul din pluton. Daca esti primul, s-ar putea sa nu stii unde e adversarul si sa te gasesti in camp deschis, fiind in pericol cel putin in prima parte a jocului. Apoi, daca esti ultimul, s-ar putea sa ratezi locurile cele mai bune si sa fii izolat intr-un colt al hartii, din care nu poti face prea multe intr-un joc de laser maxx.
  7. Gaseste un loc bun pentru defensiva. Daca te lansezi din prima in camp deschis, vei fi lovit destul de mult si s-ar putea sa nu apuci sa faci prea multe puncte, pentru ca nu stii unde e adversarul. In schimb, daca-ti gasesti un loc bun de ascunzis, poti de acolo sa “dibuiesti” echipa adversa si sa faci destul de multe puncte.

Source: Petrecere Copii Bucuresti